domingo, 25 de julio de 2010

BASES PER A PARTICIPAR






































CANDIDATS A MODELS

Si la teva il·lusió és ser model, elCom MAGAZINE - Catàleg de Publicitat del Maresme, Granollers i rodalies, t'oferix l'oportunitat de ser la imatge de portada per a aquesta propera edició.
Cerquem a nois/es que vulguin fer realitat el seu somni.


Les bases per a participar són:
· Edat compresa entre 16 i 35 anys (menors de 18 anys hauran de portar autorització dels seus pares o tutor).
· Els participants haurien d'acreditar la seva edat mitjançant document oficial (D.N.I., Passaport, Permís de conduir, etc.,) i lliurar 1 foto de carnet (poden ser enviades per mail a: elcom_elcom@yahoo.com) amb aquesta participarà, per a l'elecció i que sera publicada a el MAGAZINE.
· Les candidates i candidats guanyadors seran publicats a les portades del MAGAZINE. La resta dels participants tindran un espai de 130 x 50 mm a l'interior del MAGAZINE, amb la foto que presenti i les seves dades.
· La inscripció té un cost únic de 75.-eur./edició, i s'haurà d'abonar el dia de la inscripció.
També podeu participar amb 1 pàgina de 160 x 240 mm. El cost es de 200.-eur./edició.
· La publicació a el MAGAZINE serà de dues maneres, una a el MAGAZINE físic, que es distribuirà una vegada per trimestre de l´any vigent (edició trimestral). I altra a internet, a el nostre blog: http://elcompublicidadmaresme.blogspot.com (secció: Models) la inserció serà publicada a un termini màxim de 10 dies, des del lliurament de la foto.
· La data màxima de les inscripcions per a la publicació a el MAGAZINE físic és fins a finals de cada trimestre de l´any vigent (març – juny – septembre – desembre). Les inscripcions posteriors a aquesta data, seran publicades a la proopera edició, malgrat que a internet es publicarà al moment de rebre.
Des de elCom us volem convidar a que participeu, a un MAGAZINE d'Altíssima Qualitat i que us reportarà un valor afegit al vostre currículum vitae.
Hi ha moltes empreses i comerços que poden estar interessats a contactar amb algú de vosaltres. Segurament molts dels que participeu sou la imatge de portada de elCom, malgrat que finalment sigui u/na el guanyador, però no oblideu que el realment important, és que les empreses i comerços puguin veure la vostra imatge i ser seleccionats per alguna d'elles.
Us donem la benvinguda i una cordial salutació.

elCom MAGAZINE - Catàleg de Publicitat del Maresme, Granollers i rodalies
Promocions Publicitàries
Mov. 695 43 33 74 – 605 096 334
e-mail: elcom_elcom@yahoo.com

http://elcompublicidadmaresme.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario